26.9.11

BandApp is in your phones!!

Hari ini boleh tengok hampir semua org menggunakan smartphones.So HE telah mengambil inisiatif untuk membuat aplikasi band kami untuk smartphones korang semua.Kami telah pun membua BandApp kami sendiri!! Bagi yang tak taw BandApp tu apa?Inilah dia..


Memperkenalkan BandApp, segera revolusioner, aplikasi mudah alih untuk band, artis dan pemuzik.

BandApp, adalah tawaran rekod mini band anda telah menunggu!

BandApp akan mengubah cara anda pasaran band anda, berinteraksi dan berkomunikasi denganpeminat dan menjual muzik anda selama-lamanya. Dengan BandApp, anda berada dalam kawalan.Cepat mereka bentuk dan membina BandApp anda dan berkongsi dengan peminat anda dengan serta-merta, tanpa perlu menunggu! Upload biogs, gambar, video, menunjukkan, merch, berita, fanwall dan laman sosial, ditambah upload 10 lagu ke iTunes dan Spotify, atau menjual BandAppStore kita sendiri, menawarkan salah satu daripada yang memberi ganjaran yang terbaik dalam industri!

Tidak? Tidak lama! Jual trek dan muncul dalam carta BandApp, bergerak ke atas carta dan kami akanmemberikan ganjaran kepada anda, membantu pasaran anda dan mungkin anda melawat BandApp!

BandApp perjanjian rekod mini anda, memberi anda kuasa untuk mempromosikan band dan muzik anda,menjual trek, mendapatkan wangganjaran, dan serta-merta berhubung dengan fanbase anda, menggunakan BandApp.Untuk layari BandApp kami di-smartphones anda,cuma taip URL ini di phone anda.
www.bandapp.com/bandhappyending
Selamat bergembira!!

No comments: